قارچ شکم پر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏13/11/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    2d83d9df26ae6ffcc7b7003f6dc63593.jpg
    ● مواد لازم برای ۴ نفر
    ▪ هشت عدد قارچ بزرگ
    ▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ هشت ورقه کالباس
    ▪ دو حبه سیر
    ▪ ۶۰۰ گرم قارچ کوچک
    ▪ چند برگ اسفناج
    ▪ شش قاشق مرباخوری سس مایونز
    ▪ پنیر پارمسان یا پنیر پیتزا
    ▪ نمک و فلفل
    ▪ یک قاشق مرباخوری آویشن
    ● طرز تهیه
    قارچ های بزرگ را با روغن زیتون آغشته کرده و برای ۵ دقیقه در فر که گریل آن روشن است، قرار دهید.
    تابه مناسبی روی حرارت ملایم گاز گذاشته و سپس روغن زیتون را در آن بریزید.
    حالا کالباس، سیر و قارچ را که از قبل خرد شده درون تابه بریزید و برای هشت دقیقه تفت دهید. نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید.
    درون قارچ های بزرگ را با این مخلوط پر کرده و پنیر پیتزا یا پارمسان را روی آن قرار دهید.
    ظرف قارچ را برای چند دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آن آب شود.