● مواد لازم: ▪ قارچ تمیز و ریز شده: ۲۰۰ گرم ▪ روغن: ۳ قاشق غذاخوری ▪ پیاز کوچک و ریزشده: ۱ عدد ▪ پنیر پیتزا: ۵۰ گرم ▪ زرده تخممرغ: ۲ عدد ▪ جعفری ریز شده: ۲ قاشق غذاخوری ▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم ▪ فلفل قرمز: به مقدار لازم ● طرز تهیه: در یک ماهیتابه متوسط ابتدا کره را آب کنید ودر آن قارچ و پیاز را روی حرارت متوسط تفتدهید تا رنگ آن طلایی شود، سپس شعله فر راروشن کنید. سپس در یک کاسه متوسط پنیر، زردههایتخممرغ، جعفری و نمک و فلفل را با یکدیگرخوب به هم بزنید تا کاملا نرم شوند، سپس باقارچها آن را مخلوط کنید، این مخلوط را رویقطعات نان بمالید و فلفل قرمز را روی آنهابپاشید. سپس برای ۲ تا ۳ دقیقه در فر زیر حرارتشعله بالا قرار دهید تا طلایی شود و پف کند،غذای شما آماده سرو است در صورت دلخواهمیتوانید، قارچهای پفکی را با آب لیمو و انواعسسهای قرمز و سفید میل کنید.