قارچ‌ پفکی‌

شروع موضوع توسط Nazanin ‏13/11/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    4c5b8fd99d7ef426517774c8eb9415d5.jpg
    ‌● مواد لازم:
    ▪ قارچ‌ تمیز و ریز شده‌: ۲۰۰ گرم‌
    ▪ روغن‌: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ پیاز کوچک‌ و ریزشده‌: ۱ عدد
    ▪ پنیر پیتزا: ۵۰ گرم‌
    ▪ زرده‌ تخم‌مرغ‌: ۲ عدد
    ▪ جعفری‌ ریز شده‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
    ▪ نمک‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌
    ▪ فلفل‌ قرمز: به‌ مقدار لازم‌
    ● طرز تهیه:
    ‌در یک‌ ماهیتابه‌ متوسط ابتدا کره‌ را آب‌ کنید ودر آن‌ قارچ‌ و پیاز را روی‌ حرارت‌ متوسط تفت‌دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، سپس‌ شعله‌ فر راروشن‌ کنید.
    ‌سپس‌ در یک‌ کاسه‌ متوسط پنیر، زرده‌های‌تخم‌مرغ‌، جعفری‌ و نمک‌ و فلفل‌ را با یکدیگرخوب‌ به‌ هم‌ بزنید تا کاملا نرم‌ شوند، سپس‌ باقارچ‌ها آن‌ را مخلوط کنید، این‌ مخلوط را روی‌قطعات‌ نان‌ بمالید و فلفل‌ قرمز را روی‌ آن‌هابپاشید.
    ‌سپس‌ برای‌ ۲ تا ۳ دقیقه‌ در فر زیر حرارت‌شعله‌ بالا قرار دهید تا طلایی‌ شود و پف‌ کند،غذای‌ شما آماده‌ سرو است‌ در صورت‌ دلخواه‌می‌توانید، قارچ‌های‌ پفکی‌ را با آب‌ لیمو و انواع‌سس‌های‌ قرمز و سفید میل‌ کنید.