مواد لازم برای چهار نفر: ۳ عدد بادمجان دلمه ای بزرگ ۶۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده ۳۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم جعفری و ریحان ۲ حبه سیر نمك و فلفل سیاه روغن زیتون بادمجان را پوست كنده و از قسمت طولی برش دهید. برنج را به سبك ایتالیایی آبكش كنید. ابتدا برنج را با یك قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ كرده و سپس در آب ریخته و آبكش كنید. سپس با گوجه فرنگی و سبزیجات (جعفری و ریحان) مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن بیفزایید. بادمجان ها را پهن كرده و به اندازه سه قاشق غذاخوری از مواد بر روی آن ریخته و سپس به صورت رولت بپیچید و در روغن تفت دهید. می توانید كمی از برنج را دم كرده و با رولت بادمجان صرف كنید