رولت بادمجان و برنج

شروع موضوع توسط Nazanin ‏13/11/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    7ad6068ffd245cacc4910bba186c21ec.jpg
    مواد لازم برای چهار نفر:

    ۳ عدد بادمجان دلمه ای بزرگ
    ۶۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
    ۳۰۰ گرم برنج
    ۱۰۰ گرم جعفری و ریحان
    ۲ حبه سیر
    نمك و فلفل سیاه
    روغن زیتون

    بادمجان را پوست كنده و از قسمت طولی برش دهید. برنج را به سبك ایتالیایی آبكش كنید. ابتدا برنج را با یك قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ كرده و سپس در آب ریخته و آبكش كنید. سپس با گوجه فرنگی و سبزیجات (جعفری و ریحان) مخلوط كرده و نمك و فلفل را به آن بیفزایید.
    بادمجان ها را پهن كرده و به اندازه سه قاشق غذاخوری از مواد بر روی آن ریخته و سپس به صورت رولت بپیچید و در روغن تفت دهید. می توانید كمی از برنج را دم كرده و با رولت بادمجان صرف كنید