طرز تهیه ترشی ازگیل ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم. مواد لازم جهت تهیه ترشی ازگیل: سرکه 1/5 لیتر تمبر هندی یک بسته کامل ازگیل 2 کیلو پودر فلفل قرمز تند یک قاشق مرباخوری ادویه و شکر یک قاشق غذاخوری طرز تهیه ترشی ازگیل : ازگیلها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید. تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود. بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند. شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود. بعد از خنک شدن نمک و ادویهها را بیفزایید و بگذارید خنک شود. مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است