طرز تهیه ترشی ازگیل

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1765.jpg



    طرز تهیه ترشی ازگیل
    ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم.

    مواد لازم جهت تهیه ترشی ازگیل:

    سرکه 1/5 لیتر
    تمبر هندی یک بسته کامل
    ازگیل 2 کیلو
    پودر فلفل قرمز تند یک قاشق مرباخوری
    ادویه و شکر یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه ترشی ازگیل :
    ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آنها را بشویید و خشک و رنده کنید.
    تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.

    بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آنها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.
    شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود.

    بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.
    مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود. ترشی در این مرحله آماده سرو است