آموزش تهیه ترشی بندری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo124.jpg





    مواد لازم:





    تمرهندی یک بسته
    موسیر 50 گرم
    هویج 3 عدد
    خیار 3 عدد
    رب انار ترش 1 لیوان
    بادمجان متوسط 3 عدد
    سیر 1 بوته
    کرفس 3-2 شاخه
    گل کلم 1 کیلو
    فلفل سبز ریز 50 گرم
    سیب زمینی ترشی 0/5 کیلو
    ادویه ترشی 1 تا 2 قاشق سوپ خوری
    گوجه فرنگی کال 5 عدد
    آب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
    سبزی معطر خرد شده(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) 1 لیوان



    طرز تهیه :




    - فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.


    - تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.


    - گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.


    - هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.


    - برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.


    - خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.


    - موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.


    - بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.


    - سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.


    - بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.


    - ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.


    - مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.



    - نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.